ERVARINGEN

We delen graag ervaringen met je, waarbij we alleen de voornaam en leeftijd vermelden van onze  klanten i.v.m. de privacy.

Fred, 47 jaar

11 jaar lang heb ik me verzet tegen een sterilisatie. Mijn vrouw vond dat ze lang genoeg hormonen had geslikt en het was nu aan mij om mijn verantwoordelijkheid te nemen. Ik gebruikte allerlei smoesjes om maar geen afspraak te maken. En toen bleek mijn vrouw weer zwanger te zijn… Na twee maanden werd de zwangerschap afgebroken en heb ik de stap gezet.
Alle websites heb ik bestudeerd en kwam terecht bij VASEC Clinics. Ik heb mijn gegevens ingevuld en werd gebeld door een vriendelijke man. Wat fijn was dat ik alle vragen kon stellen die ik had. Voor mij waren en twee belangrijke punten die voor mij de doorslag gaven. Het voor verdoven en dat ik de ingreep op zaterdagmiddag kon inplannen, zodat ik de winkel in de ochtend open kon houden.

Jacques, 38 jaar

Ik had mijn besluit genomen om een vasectomie ingreep te laten uitvoeren. Het was een rationele beslissing en ik wilde niet te lang wachten. Ik ben op zoek gegaan naar de beste uroloog om mijn vasectomie uit te voeren. Zo kwam ik bij VASEC Clinics terecht waar ik me direct op mijn gemak voelde. Dit was vanaf het eerste moment

Ik had mijn besluit genomen om een vasectomie ingreep te laten uitvoeren. Het was een rationele beslissing en ik wilde niet te lang wachten. Ik ben op zoek gegaan naar de beste uroloog om mijn vasectomie uit te voeren. Zo kwam ik bij VASEC Clinics terecht waar ik me direct op mijn gemak voelde. De ingreep werd rustig uitgevoerd en ik heb me geen moment slecht gevoeld. Mijn vriendin en ik vrijen nu meer ontspannen. We kunnen intenser en vaker genieten, zonder rekening te hoeven houden met de ovulatie.

Nicolas, 41 jaar

Voordat ik de afspraak maakte voor mijn sterilisatie heb ik me goed geïnformeerd. Het feit dat er slechts één sneetje wordt gemaakt, gaf bij mij de doorslag. Waarom meer schade maken dan nodig is. Blijkbaar kun je zo bepalen of een chirurg ervaren is of niet (hoorde ik pas achteraf).
Op de dag van de ingreep hoefde ik maar 5 minuten te wachten, voordat ik naar de werkruimte werd gebracht door Kitty, de verpleegkundige.
Ik hoefde alleen mijn broek en slip uit te doen en mocht op de rode behandelstoel gaan liggen. Ik probeerde me zo goed mogelijk te ontspannen.
Heel rustig smeerde Kitty de verdovende zalf op mijn scrotum, wat een licht verkoelend gevoel gaf. Na 3 minuten heb ik met mijn vinger voorzichtig gevoeld of de zalf toch wel werkte en dat deed het.
Dan kwam Dr. Maes binnen, ze stelde me gerust en voor ik het wist kon ik mijn slip aan doen. Na de koffie ben ik rustig naar huis gereden. De conclusie was dat ik een pijnloze ingreep heb ervaren die heel vlot verliep.

Pieter, 39 jaar

Ik vond het niet nodig dat ik me ‘liet helpen’, want ik ben een echte man. En toen kwam ik mijn nieuwe vriendin tegen, een fantastische vrouw met drie kinderen.
Zij had absoluut geen kinderwens meer en ik heb die nooit gehad.
We hebben een aantal keer in spanning gezeten, want we dachten dat ze toch zwanger was.
Inmiddels ben ik nu al weer drie jaar geleden geholpen via VASEC Clinics en ik kan je zeggen als mannen onder elkaar:’Alles komt er nog met veel kracht uit;)’.
Ervaring VASEC Clinics
Scroll naar boven